REKLAMA

Jerzy Jaśkowski: Wpływ jakości gleby i żywności na choroby u ludzi

Jerzy Jaśkowski: Wpływ jakości gleby i żywności na choroby u ludzi

„Według WHO na świecie ginie ponad 600tys. osób rocznie z powodu niedoboru witaminy A”

-Technologie i patenty niemiecki

-Szkodliwość i zastosowanie Roundupu.

-Niedobory pierwiastków a choroby.

-Gluten

-Przyczyny nietolerancja laktozy i czym grozi picie kupowanego w sklepie mleka.

-Bezpieczna ilość fluoru w organizmie.

-Rak piersi

-Produkcja Organizmów Genetycznie Modyfikowanych a interes wojska.

-Wpływ żywności dla bakterii jelitowych.

-Dlaczego korporacjom zależy na wprowadzeniu gender.

-Tuszowanie historii przez Pozytywistów (Henryk Sienkiewicz)

-Skąd przywozi się kurczaki, zutylizowane w Polsce pod pretekstem ptasiej grypy

-Dlaczego nie należy jeść wieprzowiny.

-Dlaczego Ministerstwo Zdrowia miało zostać zlikwidowane.

-Negatywne konsekwencje przyjmowania wapnia (demencja)

-Sposoby przyjmowania witaminy D3- o czym należy pamiętać

-Wpływ witaminy D3 na stwardnienie rozsiane, oraz nowotwory piersi i jajnika.

-Wpływ temperatury na witaminy w żywności.

 

Źródło: tagentv

 

29-12-2020

Udostępnij ten artykuł znajomym:



Dodaj komentarz

Zaloguj się a:

  • Twój komentarz zostanie wyróżniony,
  • otrzymasz punkty, które będziesz mógł wymienić na nagrody,
  • czytelnicy będa mogli oceniać Twoją wypowiedź (łapki),
lub dodaj zwykły komentarz, który zostanie wyświetlany na końcu strony, bez możliwosci głosowania oraz pisania odpowiedzi.
Dodając komentarz akceptujesz postanowienia regulaminu.

Pokaż więcej komentarzy (0)